NOYA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 400 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Noya. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 8:55 Duurde 2u voordat het KOUD aan kwam.
14 jan 2023 om 19:27 het eten werd pas na twee uur bezorgd ! De frieten waren koud en slap , de broodjes waren lauw. Helaas doen we dit niet weer: erg veel geld betaald voor lauw/koud eten. Jammer Noya
14 jan 2023 om 19:25 Het duurde geen 90, maar bijna 150 minuten. Dat is 2,5 uur. Durumscwaren lauw (maar smaakten wel prima). Patat was lauw en slap. Erg jammer, we zijn het ook niet gewend van deze zaak.
8 jan 2023 om 21:31 De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Helaas was de patat al afgekoeld en daardoor slap. Bij de falafel schotel zat geen pitabroodje, jammer.
1 jan 2023 om 19:39 Het eten was echt heel vies, wij hebben het in de prullenbak gegooid.
28 dec 2022 om 17:06 Zoals altijd weer heerlijk, de frietjes waren helaas niet erg warm meer. Falafel pide met feta was heerlijk. Ik bestel hier zeker vaker!
19 dec 2022 om 20:15 Heerlijk eten, goede producten, weer eens wat anders
12 dec 2022 om 20:49 Ik had het eten om 18.00 uur besteld en ze stonden al om 17.45 voor de deur
8 dec 2022 om 0:58 Eten was nog een heel klein beetje warm oftewel koud toen het aan kwam.
6 dec 2022 om 20:27 Altijd heerlijk frisse groentes en goed vlees .
27 nov 2022 om 21:39 Eten was top! Helaas waren ze mijn blikkie cola vergeten..
27 nov 2022 om 19:09 Alles was prima.